За 61-ва поредна вечер в София се провежда протест с искане за

...
За 61-ва поредна вечер в София се провежда протест с искане за
Коментари Харесай

На 61-вия протест в София хората се заричат да не се отказват

За 61-ва поредна вечер в София се провежда протест с искане за оставка на държавното управление и на основния прокурор. Хората започнаха да се събират в така наречен " Триъгълник на властта " към 19 часа. Протестът довечера е под надпис " Нас не ни е боязън "  като от " Отровното трио "  призоваха протестиращите да останат единни.  

Около 20 часа придвижването по бул. " Цар Освободител "  беше блокирано от мобилната естрада на митинга, а протестиращите разпънаха транспарант с надпис " Оставка ". Трафикът беше пренасочен по бул. " Дондуков ". Участници в следващата антиправителствена акция се зарекоха пред БНР, че няма да се откажат.  

Върху фасадата на Народното събрание бяха прожектирани всеобщо  разпространявани в обществените мрежи фрагменти с използване на груба полицейска мощ против протестиращи по време акцията „ Велико национално въстание “ на 2 септември. Прозвучаха и добре познати аудиозаписи, в които се допуска, че се чува гласът на премиера, предава БНР. 

В 21:10 часа стачкуващите се насочиха на шествие към Орлов мост. Минути преди този момент уредниците обявиха от трибуната пред президентството, че в четвъртък на водното оръдие ще отговорят с водни револвери, на бомбите - със солети, а на спрейовете... ще ядат повече фасул. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР